100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie

NEONYT, het event voor duurzame innovatieve fashion

 NEONYT, het event voor duurzame innovatieve fashion

Nat-2 SS20 collectie bij Neonyt Berlijn

In Berlijn vond afgelopen week de Berlin Fashion week plaats. Ook Neonyt werd georganiseerd, de mode beurs op het gebied van duurzaamheid en innovatie!

Sneaky Panda kreeg alvast een inkijkje in waar de nieuwste duurzame merken mee bezig zijn. En dan vooral onze vrienden van Nat-2: Sebastian Thies en zijn vader Matthias Thies. Nat-2 brengt de meest innovatieve schoenen van dit moment en is hét merk om in de gaten te houden. Oprichter en ontwerper Sebastian is een nazaat van een van de oudste schoenenfabrikanten in Europa; hij vertegenwoordigt de 6e generatie schoenmakers.

In 2016 introduceerde Nat-2 ’s werelds eerste veganistische sneakers gemaakt van hout. Al snel volgden vegan sneakers van gerecycled koffie, gras, paddenstoelen, in combinatie met gerecyclede PET-flessen en glas. Allemaal eerlijk en handgemaakt in Italië. En Sebastian had ons al van tevoren ingelicht dat hij tijdens Neonyt verschillende nieuwe modellen zou tonen.

De sneakers stonden gepresenteerd in een enorme 3-D geprinte jungle, met daarin verschillende planten voorzien van een automatisch bewateringsysteem. Daar tussenin stonden de nieuwste modellen gepresenteerd. Sneakers van papier (en ja, ze zijn waterdicht), mos, gerecycled glas, rozenblaadjes, bladeren en bloemen met Swarovski steentjes: wauw!

Het meest opmerkelijke pronkstuk: de sneaker gemaakt van marihuana, gemaakt in combinatie met een olijfgroen materiaal van gerecycled glas. Waanzinnig!

Dat Sneaky Panda als exclusieve partner van Nat-2 dit merk mag aanbieden, maakt ons als sneakerliefhebbers meer dan trots.

Voor de nieuwe modellen moeten we helaas nog wel eventjes geduld hebben: deze zijn pas verkrijgbaar in het voorjaar van 2020.

Klik hier om het huidige assortiment Nat-2 sneakers te bekijken!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie