100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie

Eerlijke en duurzame fashion

Eerlijke en duurzame fashion

Eerlijke en duurzame fashion

Gelukkig kiezen steeds meer merken voor het produceren van hun kleding met respect voor de makers, de dieren en de wereld om ons heen: fair en sustainable fashion!

Helaas is dit, anno 2019, nog lang niet altijd het geval. Nog steeds worden enorm veel kledingstukken gemaakt in sweatshops.
Een sweatshop is een fabriek, vooral in de kledingindustrie, waar werknemers tegen extreem lage lonen werken, onder de meest erbarmelijke werkomstandigheden.
Veel van deze sweatshops bevinden zich in landen zoals India, China, Vietnam en Bangladesh, waar werknemers gedwongen worden om 7 dagen per week te werken, tot wel 16 uur per dag, en in veel gevallen is kinderarbeid ook aan de orde. Er zijn er geen rustpauzes, geen airconditioning, en werknemers moeten hun gehele shift blijven staan. Veel werknemers hebben ook zwaar te lijden onder arbeidsmisbruik, seksuele intimidatie en discrimatie.

Bij Sneaky Panda vinden wij dat dat ook anders kan!
Wij zijn tegen elke vorm van uitbuiting van mens en dier.
Ieder merk dat wij voeren hecht veel waarde aan eerlijke werkomstandigheden, eerlijke behandeling van werknemers, veilige werkplekken en een eerlijk loon!

Mocht je meer informatie willen over de achtergrond van een bepaald product, stuur ons dan gerust een e-mail naar [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie