100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie

Sydney Brown

Sale-18%

Sydney Brown Sneaker Low - Charcoal

Sydney Brown Sneaker Low - Charcoal

- Bovenmateriaal: Kur..
€255,00 €210,00
Sale-18%

Sydney Brown Sneaker Low - White

Sydney Brown Sneaker Low - White

- Bovenmateriaal: Imitat..
€255,00 €210,00
Sale-17%

Sydney Brown Sneaker High - White

Sydney Brown Sneaker High - White

- Bovenmateriaal: imita..
€265,00 €220,00
Sale-17%

Sydney Brown Sneaker High - Charcoal

Sydney Brown Sneaker High - Charcoal

- Bovenmateriaal: Ku..
€265,00 €220,00

Sydey Brown

 

Sydney Brown Vegan Schoenen

Ben je nog op zoek naar hoge kwaliteit trendy vegan sneakers? Dan zijn de vegan schoenen van Sydney Brown echt iets voor jou! De Sydney Brown vegan schoenen zijn erg fashionable, duurzaam en tegen een scherpe prijs. We verkopen bij Sneaky Panda verschillende vegan sneakers van Sydney Brown. Met ons aanbod aan vegan sneakers hopen we dat we jou de juiste keuze te kunnen laten maken en voor vegan te gaan. Het is belangrijk om een achtergrond te weten van een merk voordat je een product koopt. Daarom leggen we hieronder even uit waarom je voor Sydney Brown zou moeten kiezen. Lees snel verder!

Speerpunten Sydney Brown

Sydney Brown is ontstaan vanuit de overtuiging dat luxe producten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd kunnen worden. De basisprincipes van het merk draaien rond het concept van 'eerbied voor het leven' en dit respect voor het leven wordt uitgebreid naar drie speerpunten:

Mens

Eerlijke arbeidsomstandigheden voor elke werknemer die werkt aan schoenen van Sydney Brown. Elke schoen is handgemaakt in een hi-tech fabriek in de buurt van Porto, Portugal, die zich inzet voor duurzaamheid en hoogwaardige nieuwe technologische constructies. De strengste eisen voor veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden worden gewaarborgd voor de werknemers van Sydney Brown.

Dier

Geen materialen afgeleid van dierlijke producten worden gebruikt voor de productie van Sydney Brown vegan schoenen. Elk element van de schoen is vrij van dierlijke producten, met behulp van niet-dierlijke vetlijmen die in eigen beheer zijn ontwikkeld door adhesieve chemici, 100% vegan en PETA-approved. Bij Sneaky Panda verkopen we nog meer merken in ons assortiment aan vegan heren schoenen die PETA-approved zijn. Rombaut en Nat-2 zijn daar onderdeel van. Neem daar ook zeker eens een kijkje.

Milieu

Minimaal gebruik van gevaarlijke stoffen en bronnen. Minimaal verbruik van energie en water bij de ontwikkeling van de materialen en minimale afvalproductie. Elk onderdeel van de schoen is zorgvuldig ontwikkeld om te passen bij de filosofie van het merk. Zo worden er uitsluitend gerecyclede en duurzame materialen gebruikt.

Neem ook een kijkje bij ons volledige assortiment vegan heren schoenen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie