100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie

Donnant Donnant

Donnant Donnant Shell - White

Donnant Donnant Shell Sneaker

- Bovenmateriaal: 3 soorten..
€290,00

Donnant Donnant

Donnant Donnant is in 2019 opgericht in Londen door Alessandra & Marion. Donnant Donnant laat zien dat fashion zowel etisch als iconisch kan zijn. Zij maken enkel gebruik van alleen de beste kwaliteit materialen, volledig vrij van dierlijke producten.
Donnant Donnant laat ziet dat luxe en ethiek perfect samen gaan, en creeëren met hun collectie een vernieuwend en duurzaam design, met respect voor mens, dier en de planeet, waarbij strak minimalisme wordt gecombineerd met urban functionaliteit.
De designs van Donnant Donnant overstijgen seizoenen, trends en genders, en zorgen, door het gebruik van high tech vegan materialen en strenge productienormen, voor ethische degelijkheid en een lange levensduur.

Geven en nemen
Bij elke aankoop van een Donnant Donnant product gaat een deel van het verkoopbedrag naar een goed doel op het gebied van dierenwelzijn. Je krijgt iets moois, en je geeft er iets goeds voor terug.

Duurzaam en cruelty free
Alle ontwerpen van Donnant Donnant zijn gemaakt van milieuvriendelijke, vegan materialen, die zorgvuldig zijn gekozen door vertrouwde leveranciers in Italië en Spanje.
De collectie is ontworpen in Londen en wordt met de hand geproduceerd in kleine fabrieken in Portugal, die voldoen aan de strengste eisen met betrekking tot ventilatie en emissie. De fabrikanten hebben tientallen jaren ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige luxe accessoires van alleen de beste materialen.

Respect voor mens, dier en de planeet
De gehele collectie van Donnant Donnant is 100% vegan, en draagt ook het PETA-approved Vegan logo. Al het verpakkingsmateriaal bestaat volledig uit gerecyclede materialen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie