100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie

Donnant Donnant

Sale-16%

Donnant Donnant Shell - White

Donnant Donnant Shell Sneaker

- Bovenmateriaal: 3 soorten..
€290,00 €245,00

Donnant Donnant

 

Donnant Donnant

Heb je nog hoge kwaliteit vegan schoenen nodig? Dan zijn de Donnant Donnant schoenen echt iets voor jou! De Donnant Donnant schoenen zijn van zeer hoge kwaliteit en tegen een extra scherpe prijs. Je hebt al een Donnant schoen voor € 245,- in onze sale. Dit is een lage prijs voor een hoge kwaliteit vegan schoen van Donnant Donnant. Wij bij Sneaky Panda verkopen enkele verschillende soorten vegan schoenen en daarom kan het soms lastig zijn om een goede keuze te maken. We leggen hieronder even uit waarom je voor Donnant Donnant moet kiezen. Lees daarom snel verder!

Het verhaal van Donnant Donnant

Donnant Donnant is in 2019 opgericht in Londen door Alessandra & Marion. Donnant Donnant laat zien dat fashion zowel ethisch als iconisch kan zijn. Zij maken enkel gebruik van alleen de beste kwaliteit materialen, volledig vrij van dierlijke producten. Donnant Donnant laat ziet dat luxe en ethiek perfect samen gaan. Zo creëren zij met hun collectie een vernieuwend en duurzaam design, met respect voor mens, dier en de planeet. In de collectie wordt strak minimalisme gecombineerd met echte urban functionaliteit. De designs van Donnant Donnant overstijgen seizoenen, trends en genders. Daarnaast zorgen ze, door het gebruik van hightech vegan materialen en strenge productienormen, voor ethische degelijkheid en een lange levensduur.

Geven en nemen met Donnant Donnant

Bij elke aankoop van een Donnant Donnant product gaat een deel van het verkoopbedrag naar een goed doel op het gebied van dierenwelzijn. Je krijgt iets moois, en je geeft er iets goeds voor terug. Daarnaast zijn alle ontwerpen van Donnant Donnant gemaakt van milieuvriendelijke, vegan materialen, die zorgvuldig zijn gekozen door vertrouwde leveranciers in Italië en Spanje. De collectie is ontworpen in Londen en wordt met de hand geproduceerd in kleine fabrieken in Portugal, die voldoen aan de strengste eisen over ventilatie en emissie. De fabrikanten hebben tientallen jaren ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige luxe accessoires van alleen de beste materialen.

Respect voor mens, dier en de planeet

De gehele collectie van Donnant Donnant is 100% vegan, en draagt ook het PETA-approved Vegan logo. Al het verpakkingsmateriaal bestaat volledig uit gerecyclede materialen. Gelukkig zijn er meer merken binnen ons assortiment aan vegan heren schoenen die deze titel mogen dragen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Rombaut en Nat-2 die ook van het PETA-logo gebruik mogen maken. Verder geen vragen meer? Bestel snel je exclusieve vegan schoenen bij Sneaky Panda!

Neem ook een kijkje bij ons volledige assortiment vegan heren schoenen.

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
100% Vegan
Gratis verzending binnen NL
Duurzaam
Eerlijke productie